609 017 475 | info@webcomediadores.com
¡Contrata ya el mejor seguro y disfruta tranquilo!

Conductors d’Autos

Fins al 90% dels accidents de trànsit es deuen al factor humà, per les distraccions, la pressa i la velocitat inadequada. Darrere d’aquests comportaments hi ha emocions sense controlar: Un de cada deu conductors és capaç de controlar les seves emocions al volant, però el 72% té un control baix i el 17% no té cap control.
Les emocions ens fan conduir com si estiguéssim sota els efectes de l’alcohol o les drogues. Dit d’una altra manera, «conduïm drogats per les nostres emocions». En un estudi s’han mesurat les pulsacions i la freqüència cardíaca que, com menors siguin, faran que la nostra conducció sigui més relaxada i segura.
Com a conclusió de l’estudi s’ha establert un rànquing de l’enuig: tenir un vehicle per darrere molt enganxat és el que més altera un conductor, seguit dels embussos, la pressa, els vehicles que intenten colar-se en una retenció o incorporació, els que circulen a velocitat lenta i vehicles que no faciliten la incorporació o el canvi de carril.
L’estrès depèn del conductor, no de la situació en si. Aquells que presenten una resposta fisiològica agressiva tenen fins a un 2,5% més de probabilitats de rebre sancions i un 30% més d’haver d’afrontar parts d’accident.
WhatsApp chat