609 017 475 | info@webcomediadores.com
¡Contrata ya el mejor seguro y disfruta tranquilo!

Liberty Seguros llança la nova pòlissa Liberty Comunitats i Edificis

Madrid, 16 de octubre de 2013. – Liberty Seguros llança Liberty Comunitats i Edificis , una nova pòlissa dissenyada per cobrir les necessitats asseguradores específiques de les comunitats i edificis , sense importar la tipologia dels mateixos : habitatges , oficines , garatges privats o zones comuns .

Es tracta d’una assegurança especialitzat , complet i flexible que ofereix tres opcions de contractació (protecció bàsica , més o premium ) adaptant-se així a les necessitats de cada comunitat de veïns . Amb aquest nou producte les comunitats i edificis quedarien assegurades enfront d’incendis o explosions , danys elèctrics , inundacions , riscos derivats de la naturalesa i fins a 19 cobertures diferents incloses en la contractació de la pòlissa bàsica .

Liberty Comunitats i Edificis presenta el paquet de serveis més complet oferint assistència a la comunitat 24 hores els 365 dies de l’ any per a aquells esdeveniments coberts a la pòlissa . A més , Liberty Seguros ofereix altres serveis exclusius com desembussos de canonades comunitàries , desratització , desinsectació i desinfecció de plagues , reclamacions d’impagaments de copropietaris , la Responsabilitat Civil de la Junta Rectora de la comunitat , així com assessorament tècnic en la conservació d’edificis ( ITE ) .

Amb aquesta nova pòlissa , Liberty Seguros amplia el seu rang de productes de Multirisc oferint als clients una assegurança altament especialitzat , creat per satisfer les necessitats que sorgeixen en les comunitats d’edificis , amb el qual a més es poden aconseguir condicions avantatjoses en la pòlissa privada d’ Liberty Llar i que el situen en una molt bona posició en el mercat amb els nostres mediadors

WhatsApp chat