609 017 475 | info@webcomediadores.com
¡Contrata ya el mejor seguro y disfruta tranquilo!

La banca rescatada podrà seguir venent assegurances??

Les exigències que imposarà Brussel · les la banca espanyola que s’aculli al rescat financer suposa que s’hagin de dedicar al negoci de banca minorista, però no impliquen la prohibició que puguin seguir venent assegurances i plans de pensions, com informava ahir El Confidencial, que deia que les entitats nacionalitzades que rebin diners europeus per als seus plans de reestructuració només podrien dedicar-se al negoci bàsic de banca minorista i, per tant, es veurien afectats els seus negocis d’assegurances, plans de pensions, banca privada, banca majorista, gestió de fons, mercats de capitals, mitjans de pagament, etc., a més de desprendre de participacions industrials.

Segons fonts de Bankia, dedicar-se només a banca minorista no implica no vendre assegurances, fons de pensions, etc., I de fet «no es posa en dubte que se segueixin venent aquests productes». Una altra qüestió són els negocis no estratègics, com poden ser determinades unitats o negocis internacionals o participacions industrials però, en qualsevol cas, «no hi ha res totalment tancat ni definit».

Recentment es va presentar el denominat Informe Liikanen, elaborat per un grup d’experts creat per la Comissió Europea en què es recomanava la conveniència de separar el negoci bancari minorista de les activitats d’inversió amb risc més elevat. Però es tracta de recomanacions, no vinculants, que en qualsevol cas no es considera que algunes d’elles s’adopten a curt termini

Quan el riu sona, aigua porta!!
Consell: Fes o traspassa el teu pla de pensions amb el teu mediador habitual a través d’una cia. d’assegurances que és molt més estable.

WhatsApp chat